Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Σήμερα η μεγάλη μέρα της 25ης Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου !!! Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!!!!Σήμερα η μεγάλη μέρα της 25ης Μαρτίου, η μέρα των Ελλήνων Επαναστατών του Ελληνικού Γένους και Έθνους μαζί με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους του Έλληνες, με Ψυχή ελληνική, Ήθη και Αρετές ελληνικές, Γένος ελληνικό, που παλεύουν με τον καθημερινό τους βίο έναντι της διεθνιστικής ισοπέδωσης, της ανθελληνικής ισοπέδωσης,  της οικονομικής και κοινωνικής ισοπέδωσης εντός και εκτός των τειχών της πατρίδας μας. Όλοι μας ενωμένοι και αποφασισμένοι θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία αλλά και λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της επιδημίας που μας κρατούν όλους στα σπίτια μας, θα έχουμε τον χρόνο να σχεδιάσουμε τις κινήσεις της επόμενης μέρα, να γίνουμε πιο σοφοί και να βγούμε δυνατοί και ισχυροί από αυτή την δοκιμασία.
 Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης

Μουσικολόγος του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού
Πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου