Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Σ. Τσιόδρας: «Μια από τις νίκες μας οι 4 ασθενείς που έχουν αποσωληνωθεί»


Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στη καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις του κορωνοϊού ο Σωτήρης Τσιόδρας, 4 είναι οι ασθενείς που έχουν αποσωληνωθεί, δύο απ' αυτούς μάλιστα είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. 
Την Παρασκευή, έγινε γνωστό ότι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο «Σωτηρία» αποσωληνώθηκαν, καθώς η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε. «Μία από τις νίκες μας είναι πως 4 ασθενείς έχουν αποσωληνωθεί. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσοι φροντίζουν αυτές τις μέρες τους ασθενείς», είπε ο κ. Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ανακοινώνοντας μία ακόμη νίκη των γιατρών και του προσωπικού των νοσοκομείων.
Στη συνέχεια, ο κ. Τσιόδρας ενημέρωσε ότι πρόκειται για ανθρώπους 52-67 ετών. Μάλιστα, οι δύο εκ των οποίων είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οπως τόνισε, όλοι έπαιρναν κατάλληλη αντιική θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου