Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Διαρκείς ενέργειες του Βουλευτή και ιατρού κ. Ζήση Τζηκαλάγια για πρόσληψη πνευμονολόγου στο Νοσκοκομείο της Καστοριάς


Ο βουλευτής Καστοριάς και ιατρός κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί συντονισμένες ενέργειες με κυβερνητικούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας για να εξασφαλίσει την πρόσληψη ειδικότητας πνευμονολόγου ιατρού για την υποστήριξη του θεραπευτικού έργου του Νοσοκομείου Καστοριάς που πλήττεται από την έξαρση κρουσμάτων κορωναϊού στην περιοχή. Ο ίδιος στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, πραγματοποίησε την εξής δημόσια τοποθέτηση:«Έχω διαβεβαιώσεις πως σύντομα στο Νοσοκομείο Καστοριάς θα έρθει μόνιμος Πνευμονολόγος. Πέραν αυτού μετά από συζήτηση που είχα με τον φίλο συνάδελφο Κώστα Κοσμίδη κι αφού του εξέθεσα την δύσκολη κατάσταση που περνάμε,με ενθουσιασμό προσφέρθηκε να βοηθήσει.Έτσι σε συνεννόηση μου με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ από 1 Απριλίου και για ένα τουλάχιστον μήνα θα επιστρέψει στην Καστοριά.Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την ανθρωπιά και τον αλτρουϊσμό του.
Συνεχίζω τις προσπάθειες ενημέρωσης της κυβέρνησης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.Έτσι αύριο Πέμπτη 26/3 θα μιλήσω το πρωί στην τηλεόραση στις 6.45 στο OPEN και στις 10.30 στο ΣΚΑΪ.».

Ο κ. Τζηκαλάγιας παρόλες τις αντιξοότητες και τις δυσμένειες που επικρατούν στο Νοσοκομείο της Καστοριάς δεν διστάζει 
ο ίδιος να συνεισφέρει προσωπικά και ως ιατρός στο δύσκολο αυτό έργο της θεραπείας ασθενών με κορωναϊό
ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
εδώ   -    εδώ    -    εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου