Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

O Καθηγητής Τσιόδρας ανακοίνωσε 78 νέα κρούσματα - 821 συνολικά - 22 νεκροί - 36 θεραπεύτηκαν


Κορονοϊός Τσιόδρας: 78 νέα κρούσματα ανακοίνωσε την Τετάρτη ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, ανεβάζοντας στα 821 συνολικά τα κρούσματα στη χώρα μας. Εξ αυτών οι 134 νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, ενώ οι 53 βρίσκονται διασωληνομένοι σε ΜΕΘ. Η μέση ηλικία των όσων είναι σε ΜΕΘ είναι στα 67 έτη και οι πλειονότητα είναι άνδρες. Οι περισσότεροι με υποκείμενα νοσήματα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας γνωστοποίησε ότι οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας ανέρχονται σε 22, με μέση ηλικία τα 75 έτη. Οι 21 από τους 22 είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Πρόσθεσε ότι 36 ασθενείς έχουν λάβει εξιτήριο, ενώ έχουν γίνει άνω των 10.000 τεστ.Οι νεκροί
Στα 22 ανέρχονται τα θύματα από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι έχασε τη μάχη ένας γερμανός καθηγητής που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Ξάνθη έγινε ο 21ος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν άνδρα από την περιοχή του Δήμου Μύκης. «Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα περισσότερα κρούσματα του κορονοϊού ανήκουν στις ηλικίες από 18 έως 64 χρόνων. Συγκεκριμένα, το 26,7% των κρουσμάτων είναι ηλικίας από 18 έως 39 ετών, το 48,6% των κρουσμάτων είναι ηλικίας από 40 έως 64 ετών, ενώ το 20,7% αντιστοιχεί σε ηλικίες από 65 ετών και άνω. Το 55,5% είναι άνδρες, ενώ το 44,5% γυναίκες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου