Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

24 μύθοι για το διάστημα που… (τελικά) δεν ισχύουν!


Οι επιστήμονες κατέρριψαν αυτούς του μύθους για το διάστημα!
Νομίζουμε πώς ξέρουμε αρκετά πράγματα για το διάστημα και τους πλανήτες. Όμως, οι νέες ανακαλύψεις που γίνονται συνεχώς, διευρύνουν τους ορίζοντες της γνώσης μας για αυτό και μας ανακαλύπτουν καινούριες πτυχές του που μπορεί να μην γνωρίζαμε πριν.


Βλέπεις, λόγω των διαφόρων ανακαλύψεων που έχουν γίνει μέσα στα τελευταία χρόνια, αρκετούς από τους «μύθους» που γνωρίζαμε και πιστεύαμε για το διάστημα καταρρίφθηκαν. Τη θέση του πήραν εμπεριστατωμένες θεωρίες και αποδεικτικά στοιχεία από φωτογραφίες δορυφόρων και διαφόρων αποστολών.

Γενικά, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εμβάθυναν και οι γνώσεις μας για το διάστημα και τα μυστικά του. Μύθοι καταρρίφθηκαν, νέες ανακαλύψεις έγιναν και συνέχεια μαθαίνουμε καινούρια πράγματα.

Εμείς σου έχουμε 24 μύθους του διαστήματος που, τελικά, δεν ισχύουν! Οι διάφορες μελέτες και έρευνες έχουν αποδείξει άλλα πράγματα από αυτά που νομίζαμε ότι ίσχυαν μέχρι τώρα!

Πηγή: neolaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου