Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Βρούτσης για επίδομα 800 ευρώ: Εχει καταβληθεί σε 686.000 δικαιούχους

Ο Γιάννης Βρούτσης στο Μέγαρο Μαξίμου

Λεπτομέρειες για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί 686 χιλιάδες επιδόματα των 800 ευρώ ενώ αναμένονται άλλες δύο τακτικές πληρωμές στις αρχές του επόμενου μήνα. 

Παράλληλα, αναφερόμενος στις νέες κατηγορίες που εντάχθηκαν στους δικαιούχους, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι η τροπολογία έχει ήδη κατατεθεί και αναμένεται η ψήφιση της, οπότε η καταβολή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. 

Αναφορικά με το επίδομα των μακροχρόνια ανέργων, ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να μπουν στην ειδική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου για να καταχωρήσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό ΙΒΑΝ.


Τέλος, σε ό, τι αφορά το πρόγραμμα τηλεκαρτάρτισης των νέων επιστημόνων, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι  ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα 160 χιλιάδες επιστήμονες και μέχρι το τέλος εβδομάδας θα έχουν γίνει οι πρώτες 80.000 πληρωμές. Εξήγησε, τέλος,  ότι η επιλογή να δοθούν τα χρήματα μέσω της τηλεκατάρτισης έγινε ώστε να χρησιμοποιηθούν χρήματα του ΕΣΠΑ και να μην επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός. 


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου