Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Σάλος στις ΗΠΑ: Bρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό άλλες επτά τίγρεις στον ζωολογικό του Μπρονξ


Συνολικά οκτώ τίγρεις φέρονται να έχουν προσβληθεί από την ασθένεια covid-19 στον μεγάλο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης.
Η περίπτωση των τίγρεων δεν είναι η μοναδική, καθώς τρεις τίγρεις και τρία αφρικανικά λιοντάρια εμφάνισαν συμπτώματα στις αρχές Απριλίου, όταν ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε μια τετράχρονη τίγρη της Μαλαισίας, με το όνομα Nadia, θετική για τον ιό. Οι δοκιμές σε αυτές τις έξι γάτες επιβεβαιώνουν τώρα ότι έχουν Covid-19. Μία ακόμη τίγρη δοκιμάστηκε επίσης θετική, παρά το ότι δεν παρουσίασε συμπτώματα.

Ο ζωολογικός κήπος λέει ότι και τα οκτώ ζώα συμπεριφέρονται κανονικά και τρώνε καλά.

 Οι «μεγάλες γάτες» μολύνθηκαν από ένα μέλος του προσωπικού, αν και δεν είναι σαφές πώς συνέβη η μόλυνση, καθώς η μετάδοση μέσω αέρα από άνθρωπο σε ζώο δεν έχει διαπιστωθεί επιστημονικά για τον νέο κορωνοϊό.

Πλέον εφαρμόζονται προληπτικά μέτρα τόσο στον ζωολογικό κήπο του Bronx, όσο και στον ζωολογικό κήπο του Central Park στο Μανχάταν, αλλά και τους ζωολογικούς κήπους στο Prospect Park στο Μπρούκλιν και στο Queens.

Οι ζωολογικοί κήποι είναι κλειστοί από τις 16 Μαρτίου. 


Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου