Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Κάλεσμα του Επιμελητηρίου Καστοριάς σε τοπικές επιχειρήσεις που πωλούν μέσω διανομής

Το Επιμελητήριο Καστοριάς καλεί όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να πραγματοποιήσουν πωλήσεις μέσω διανομής, να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο στα τηλέφωνα 2467027537 και 2467028981.
Το Επιμελητήριο θα δημιουργήσει μια ψηφιακή λίστα με τις επιχειρήσεις, τα προϊόντα και τα στοιχεία επικοινωνίας τους και θα τα προωθεί στην δημοσιότητα για να είναι προσβάσιμα σε όλους τους καταναλωτές.
Η λίστα με τις επιχειρήσεις θα ανανεώνεται καθημερινά. Λόγω της κρίσης του κορονοϊού η υπηρεσία αυτή θα έχει μηδενικό κόστος για τις επιχειρήσεις.
Και δεν ξεχνούμε, Μένουμε στο Σπίτι για όσο χρειαστεί και αγοράζουμε τα αγαθά που χρειαζόμαστε από τις Καστοριανές επιχειρήσεις, με προτίμηση τα τοπικά μας προϊόντα. Το οφείλουμε στον τόπο, τους συνανθρώπους μας και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου