Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Κόσμος στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης - Την πρώτη μέρα της άρσης του περιορισμού κυκλοφορίας

Θεσσαλονίκη Νέα Παραλία άρση περιορισμού κυκλοφορίας
«Πως και πως» περίμεναν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να ανοίξει η Νέα Παραλία αφού τις τελευταίες εβδομάδες, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έμπαινε «λουκέτο» στις ώρες και μέρες αιχμής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, την πρώτη μέρα ουσιαστικά από τη λήξη των περιοριστικών μέτρων που είχαν τεθεί στο παραλιακό μέτωπο και πάρα το γεγονός ότι τα κιγκλιδώματα αν και ανοιχτά, παραμένουν, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την παραλία προκειμένου να κάνουν περίπατο, βόλτα με το κατοικίδιό τους αλλά και την άσκησή τους.


Στη Νέα Παραλία οι Θεσσαλονικείς την πρώτη μέρα της άρσης του περιορισμού κυκλοφορίας / Φωτογραφία: grtimes.gr

Όπως ήταν – μάλλον – αναμενόμενο, δεν έλειψαν και οι στιγμές που υπήρξε συνωστισμός, ωστόσο, ο κόσμος φάνηκε στις περισσότερες περιπτώσεις και όπου ήταν δυνατόν να τηρεί τις αποστάσεις. Την «τιμητική» τους είχαν και τα παγκάκια που βρίσκονται περιμετρικά καθώς γέμισαν με παρέες. 

Στη Νέα Παραλία οι Θεσσαλονικείς την πρώτη μέρα της άρσης του περιορισμού κυκλοφορίας / Φωτογραφία: grtimes.grΘεσσαλονίκη Νέα Παραλία άρση περιορισμού κυκλοφορίας
Την «τιμητική» τους είχαν και τα παγκάκια που βρίσκονται περιμετρικά καθώς γέμισαν με παρέες / Φωτογραφία: grtimes.grΣύμφωνα με το GRTimes.gr το τελευταίο διάστημα – όσο απαγορευόταν η κυκλοφορία στη Νέα Παραλία – αρκετοί ήταν οι πολίτες που αναζήτησαν άλλο μέρος ώστε να αθληθούν ή εναλλακτική διαδρομή για να μπορούν να μεταβούν και να επιστρέψουν από την εργασία τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις, να υπάρχει συνωστισμός σε μέρη που δεν ήταν αναμενόμενο.


Τέλος, όσον αφορά την παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική και πραγματοποιεί ελέγχους για το αν ο κόσμος φέρει τη σχετική βεβαίωση μετακίνησης ή έχει στείλει SMS.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου