Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Καστοριάς


Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας νομού Καστοριάς ευχαριστεί την PT furs Τσιουχαδάρης Δημήτρης και Ζήσης για την προσφορά γυαλιών που παρέχουν ειδική προστασία ματιών και βοηθούν στην αποφυγή ιών σε όλα τα μέλη μας όπως και μεγάλο αριθμό φωσφορούχων γιλέκων. 


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Petitboutik για την προσφορά 100% βαμβακερού υφάσματος και λάστιχων για την κατασκευή μασκών καθώς και το Δήμο Καστοριάς για τη συμβολή του στο ράψιμο, ώστε να διατεθούν στους συναδέλφους μας.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας τέτοιες προσφορές συνδράμουν στην κοινωνική αλληλεγγύη αναγνωρίζοντας και το ρόλο που επιτελούν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιφορτιστεί αφ’ ενός με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού αφ’ εταίρου με τη συνδρομή στην πολιτεία για  την καταπολέμηση εξάπλωσης του κορονοϊού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ Κυριάκος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ Δημήτριος

Πηγή: fonikastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου