Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Καταφύγιο - ασπίδα στον κορωνοϊό θέτει σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός


Εν μέσω της κρίσης με τον κορωνοϊό ο αμερικανικός στρατός θέτει σε ετοιμότητα ένα μεγάλο πυρηνικό καταφύγιο στο Κολοράντο.

Ο στρατός προετοιμάζεται για το «χειρότερο σενάριο» ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, στο πλαίσιο των εντολών που έλαβε από τον πρόεδρο Τραμπ για την αντιμετώπσιη της απειλής του κορονοϊού.
Το πυρηνικό καταφύγιο είναι ουσιαστικά μια μεγάλη βάση σκαμμένη μέσα στο Όρη Τσεγιέν, κάτω από 550 μέτρα γρανίτη.
Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 60 για το ενδεχόμενο πυρηνικού ή και χημικού βιολογικού πολέμου ώστε να λειτουργήσει ως κέντρο πολεμικών επιχειρήσεων.
Σήμερα το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι η βάση επανδρώνεται, χωρίς να αναφέρει αριθμούς για το προσωπικό και τον εξοπλισμό.
Σίγουρα περιλαμβάνονται πληρώματα πολεμικών αεροσκαφών και ειδικές δυνάμεις.
Αμερικανοί στρατιωτικοί λένε ότι προτεραιότητα είναι να απομονωθούν δυνάμεις με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απρόσβλητες από τον κορωνοϊό. Κάτι που μένει να αποδειχθεί.

Η κίνηση αυτή έδωσε την αφορμή για νέες θεωρίες συνωμοσίας, ωστόσο δείχνει το μέγεθος της απειλής και της σοβαρότητας της κατάστασης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου