Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Νέα Υόρκη: Προσφορές γευμάτων από τον Σύλλογο Καστοριέων "Ομόνοια"

Νέα Υόρκη: Προσφορές γευμάτων από τον Σύλλογο Καστοριέων «Ομόνοια»
Ο Σύλλογος Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» στη διάρκεια της κρίσης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, έχει αφιερώσει το φιλανθρωπικό του έργο και την αλληλεγγύη του όχι μόνο στα μέλη και την ομογένεια αλλά και στους τοπικούς οργανισμούς και στην τοπική κοινότητα.
Ξεκινώντας όπως είχαν ανακοινώσει από την Τρίτη 21 Απριλίου, ο Πρόεδρος κ. Δήμος Σιώτης και το Δ.Σ του Συλλόγου Καστοριέων πήραν την πρωτοβουλία να διανείμουν φαγητό στο ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ που αποτελείται από 50 άτομα, του Jacobi Medical Center, χθες Τετάρτη 22 Απριλίου μοίρασαν φαγητό σε 11 πυροσβέστες του FDNY Engine 295/Ladder 144 στο Whitestone, ενώ σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου θα προσφέρουν ζεστά γεύματα σε 100 Αστυνομικούς και υπαλλήλους του 109 Αστυνομικού Τμήματος στο Flushing.

Το ιατρικό προσωπικό του Jacobi Medical Center παραλαμβάνει ζεστά γεύματα από τον Σύλλογο Καστοριέων Ν. Υόρκης
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η δράση του Συλλόγου για το Νοσοκομείο της Καστοριάς όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει τη δωρεά του στο λογαριασμό PayPal του Συλλόγου:

Ήδη, το ποσό των 10.000 δολαρίων απεστάλη και θα διατεθεί στο νοσοκομείο της Καστοριάς για την αγορά αναλώσιμων υλικών αλλά και μηχανήματος απολύμανσης.

Ο Σύλλογος Καστοριέων «Η Ομόνοια» ιδρύθηκε το 1910 στη Νέα Υόρκη με στόχο την διατήρηση της παράδοσης και τη μεταλαμπάδευση των εθίμων στις νεότερες γενιές όσων Ελλήνων διαμένουν στην Νέα Υόρκη.

Πηγή: Facebook

Επιμέλεια: Νατάσα Βησσαρίωνος

Πηγή: webradio.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου