Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Ήλιου στην υψηλότερη ανάλυση που έχουν τραβηχτεί ποτέ


Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Ήλιου στην υψηλότερη ανάλυση που έχουν τραβηχτεί ποτέ (βίντεο-φωτο)

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν εικόνες του Ήλιου στην υψηλότερη ανάλυση που έχουμε δει ποτέ και αποκαλύπτουν ότι η ατμόσφαιρά του είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ότι πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λανκασάιρ και το Κέντρο Πτήσεων της NASA μελέτησαν τις εικόνες που τράβηξε το διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA, High-Resolution Coralon Imager. Οι εικόνες αποκάλυψαν ότι τμήματα της ατμόσφαιρας του Ήλιου, που θεωρούνται σκοτεινά ή ως επί το πλείστον κενά, είναι γεμάτα με δέσμες θερμών ηλεκτρικών αερίων. Η θερμοκρασία των θερμών ηλεκτρικών αερίων είναι 1,8 εκατομμύρια βαθμούς Φαρενάιτ, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Στις εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες του Ήλιου τα χιλιάδες «λεπτά νήματα» και το καυτό μαγνητισμένο πλάσμα που εκρήγνυται από την επιφάνεια του, είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα.


Πηγή: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου