Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Γεωργιάδης: Οι έλεγχοι των επιχειρήσεων από την εφορία θα γίνονται μέσω βιντεοκλήσης

Γεωργιάδης: Οι έλεγχοι των επιχειρήσεων από την εφορία θα γίνονται μέσω βιντεοκλήσης
Μέσω βιντεοκλήσης θα πραγματοποιείται ο έλεγχος των επιχειρήσεων από τους εφοριακούς, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της διαδικτυακής συζήτησης που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τίτλο «Covid-19: Οι επιχειρήσεις απέναντι στην αβεβαιότητα».
Όπως είπε ο υπουργός, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ, ο νέος τρόπος ελέγχου των επιχειρήσεων από την εφορία που θα πραγματοποιείται μέσω βιντεοκλήσης.
Ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για τις γνωστές συναλλαγές του παρελθόντος καθώς όλα θα μαγνητοσκοπούνται» και συνέχισε λέγοντας ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός ο οποίος επετεύχθη σε μικρό χρονικό διάστημα θα παραμείνει και μετά την επιδημία του κορονοϊού και όλες οι ψηφιακές εφαρμογές ήρθαν για να μείνουν.


Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου