Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΔΕΥΑΚ: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις Διακοπής, Σύνδεσης και Επανασύνδεσης Ύδρευσης


Η Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς σας ενημερώνει πως οι αιτήσεις Διακοπής, Επανασύνδεσης και Νέας Σύνδεσης στο δίκτυο ύδρευσης γίνονται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, στο πλαίσιο των γενικότερων μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορωναϊού.


Η αίτηση και τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση protokollo@deyakastorias.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του οικονομικού τομέα της επιχείρησης κ. Χρήστο Βασιλείου στο τηλέφωνο 6985-552722.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:
Απλή αίτηση (μπορείτε να τη βρείτε διαδικτυακά)
Αντίγραφο ταυτότητας και από τις δύο όψεις
Έναν λογαριασμό ύδρευσης ή τον κωδικό παροχής που αναγράφεται στους λογαριασμούς ή τον αριθμό του υδρομέτρου για τον οποίο γίνεται η αίτηση (αφορά τις αιτήσεις διακοπής και επανασύνδεσης.
ΙΒΑΝ λογαριασμού του αιτούντα
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κατά προτίμηση κινητό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου