Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Δωρεά της Καστοριανής Αθηνάς Γκουτζινοπούλου σε Σχολεία της Καστοριάς

Νιώθοντας έντονη την ανάγκη να συνεισφέρω και εγώ στην δοκιμαζόμενη αγαπημένη γενέτειρα Καστοριά, σκέφτηκα λόγω ιδιότητος, τον κλάδο των Εκπαιδευτικών. Οι Εκπαιδευτικοί, όλο αυτό το διάστημα από την αναστολή λειτουργίας των σχολείων μας, ανταποκριθήκαμε άμεσα πρώτα στις επιταγές της συνείδησής μας και έπειτα στο κάλεσμα του οικείου Υπουργείου για σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Γι’ αυτό, λοιπόν, διέθεσα στο 1ο και 2ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς το ποσό των 1.000,00 ευρώ (500,00 ανά σχολείο) για ηλεκτρονικό εξοπλισμό πληροφορικής. Ήρθα σε επαφή με τη Διευθύντρια και τον Διευθυντή αντιστοίχως των δύο σχολείων και στη συνέχεια προχώρησα στις δέουσες ενέργειες. Σημειωτέον ότι στο 2ο ΓΕ.Λ. Καστοριάς εργάσθηκα από τον Φεβρουάριο του 1987 έως τον Οκτώβριο του 1993.

Με την ευκαιρία απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους κατοίκους της Καστοριάς και του νομού εν γένει για τις Αναστάσιμες ημέρες, ευχόμενη το καλοκαίρι να αξιωθώ, όπως κάθε χρόνο, να περάσω με τους δικούς μου ανθρώπους στην Καστοριά και στο αγαπημένο μου Ντουλτσό κάποιες ημέρες.

Παράλληλα, στέλνω τις ευχές μου σε όλους τους μαθητές και στις οικογένειές τους, οπουδήποτε στη χώρα μας, για Υγεία, Αντοχή και Δύναμη και ιδιαίτερα στα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που μαζί δίνουμε τον αγώνα της προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Με εκτίμηση
Αθηνά Α. Γκουτζινοπούλου, το γένος Παπαντίνα


Φιλόλογος 
Διευθύντρια 26ου ΓΕ.Λ. Αθηνών – Μαρασλείου

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Καστοριανών Αττικής « Ο Άγιος Μηνάς»

Φωτό: Η Μεγάλη Ελληνική Σχολή, όπου σήμερα το 2ο Δημοτικό Ιφιγένεια Διδασκάλου.


Πηγή: fonikastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου