Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Το ιδιόχειρο σημείωμα Σακελλαροπούλου στις Ενοπλες Δυνάμεις


Το ιδιόχειρο σημείωμα Σακελλαροπούλου στις Ενοπλες Δυνάμεις | tanea.gr
Τις ευχαριστίες της, εκ μέρους όλων των Ελλήνων προς τις Ενοπλες Δυνάμεις εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και με ιδιόχειρο σημείωμά της στο βιβλίο επισκεπτών του Φυλακίου 1 στις Καστανιές του Έβρου, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής.

Ανήρτησε μάλιστα στο Twitter το συγκεκριμένο σημείωμα, ευχόμενη επί τη ευκαιρία «Καλό Πάσχα» προς όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
Φόρος τιμής στους φύλακες των συνόρων μας
Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε το υψηλό φρόνημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι με πίστη και αποφασιστικότητα θα υπερβούμε κάθε πρόκληση και κάθε κίνδυνο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε την παρουσία της στα ελληνοτουρκικά σύνορα ανήμερα το Πάσχα ως απότιση φόρου τιμής στους «φύλακες των συνόρων μας».

Μάλιστα, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε και στη μάχη κατά του κοροναϊού κάνοντας λόγο για «κάποια άλλα σύνορα που χωρίζουν τη ζωή από το θάνατο».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο αυτό μίλησε για το πιο δύσκολο Πάσχα της πρόσφατης ιστορίας μας.


Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου