Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Kορονοϊός Ελλάδα: «Τα όνειρα δε μπορούν να μπουν σε καραντίνα»Kορονοϊός Ελλάδα: Ο 25χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης του βίντεο με τίτλο Dreams Can’t Be Quarantined μέσα από το γρήγορο μοντάζ μας ταξιδεύει επί 4,5 λεπτά στα ελληνικά τοπία που μας έχουν λείψει.

Kορονοϊός Ελλάδα: Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες για κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνίτσα της χώρας. Τις πιο πολλές ώρες Στις δύσκολες ώρες της μονότονης καραντίνας, όταν όλα φαντάζουν μαύρα, χρειαζόμαστε λίγο από το φως της Ελλάδας -που τόσοι έχουν υμνήσει διαχρονικά- για να ανέβει η διάθεσή μας. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σκέφτηκε ο Άρης Κατσιγιάννης· δημιούργησε ένα βίντεο για να μας δώσει κουράγιο, υπενθυμίζοντάς μας ότι όταν όλα τελειώσουν οι ομορφιές της χώρας μας θα μας περιμένουν εκεί έξω, αλλά και πως το lockdown είναι μία αναγκαία, μα προσωρινή κατάσταση. Ο 25χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης του βίντεο με τίτλο Dreams Can’t Be Quarantined μέσα από το γρήγορο μοντάζ μας ταξιδεύει επί 4,5 λεπτά στα ελληνικά τοπία που μας έχουν λείψει, ενώ με το εύστοχο voice over μας τροφοδοτεί με δύναμη, ελπίδα και υπομονή για το μέλλον μακριά από τον κορωνοϊό.

«Κυριακή, 22 Μαρτίου, η Ελληνική κυβέρνηση ανακοινώνει την αρχή της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μου, ξεκίνησα να αναζητώ τα παλιά μου αρχεία δημιουργώντας ένα πρότζεκτ το οποίο δεν ήξερα που θα με οδηγήσει. Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη.


Είμαστε όλοι μαζί
Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους. Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους!!»

Ο Κατσιγιάννης έχει ξεχωρίσει εδώ και χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες χρήστες του Instagram όσον αφορά στην ποιότητα των δημοσιεύσεων του που είναι γεμάτες ταξίδια, ειδυλλιακά τοπία, ενδιαφέροντα πρόσωπα και στιγμές.


Το υπέροχο βίντεο που ανήρτησε ο Χαρδαλιάς
Την ευγνωμοσύνη του για τους Ελληνες που συμμορφώνονται με τις οδηγίες των ειδικών και «μένουν σπίτι» στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού εξέφρασε με ένα βίντεο στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. «Μόνο περηφάνια για αυτή την μεγάλη προσπάθεια», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς. «Ολοι οι Έλληνες μαζί, με επιμονή, με υπομονή, με μοναδική συνέπεια στον στόχο παραμένουμε σπίτι! Μένοντας σπίτι για τις επόμενες εβδομάδες, κερδίζουμε τον πόλεμο, νικάμε τον εφιάλτη, ετοιμαζόμαστε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας», συνεχίζει ο υφυπουργός.


«Στο τέλος κάθε Γολγοθά, μετά από κάθε θυσία, υπάρχει πάντα η Ανάσταση! Συνεχίζουμε, μένουμε σπίτι!», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Χαρδαλιά. Πηγή: alphafreepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου