Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Μένουμε σπίτι και παίζουμε σκάκι … online!


Η Eλληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, στηρίζει με τις δικές της δυνάμεις, την σκακιστική οικογένεια καθώς και την προσπάθεια όλων μας για τον περιορισμό κρουσμάτων του κορωναϊού, διοργανώ-νοντας διαδικτυακά τουρνουά. Μάλιστα, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε το πρώτο τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης» στο διαδίκτυο. 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μένουμε σπίτι και παίζουμε σκάκι … online!

Κάθε απόγευμα στις 19.00, στην δωρεάν πλατφόρμα lichess.org, διοργανώνουμε ένα 2ωρο τουρνουά blitz (3 λεπτά + 2 δευτερόλεπτα ανά κίνηση) για μικρούς και μεγάλους. Κάθε πρωί θα υπάρχει στην σελίδα της ΕΣΟ στο facebook, δημοσίευση με το link για το τουρνουά της ημέρας και τους τρεις πρώτους νικητές της προηγούμενης!

Καλούμε τους συλλόγους και όλους τους φίλους σκακιστές να μεταδώσουν το μήνυμα. Προσκαλούμε άπαντες να συμμετάσχουν περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους σε αυτές τις εβδομάδες καραντίνας.Για περισσότερα, μπείτε και ακολουθήστε την σελίδα της ΕΣΟ https://www.facebook.com/chessfed.

“Προτρέπουμε τον κόσμο σε φυσική απομόνωση – αλλά όχι σε κοινωνική απομόνωση” (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – 22 Μαρτίου 2020)”.
Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου