Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Θα μπούν όρια και στα sms μετακίνησης του 13033

13033: Με το ρολόι οι μετακινήσεις των πολιτών, στο τραπέζι και όριο στα SMS
Φρένο στις άσκοπες μετακινήσεις θέλει να βάλει η κυβέρνηση καθώς παρατηρείται ρεκόρ άσκοπων μετακινήσεων και βροχή προστίμων.


Η μη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό οδηγούν την κυβέρνηση στην περαιτέρω αυστηροποίησή τους - Ο Στ. Πέτσας ανήγγειλε πως προαλείφεται χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις και έθεσε ως στόχο τα δύο sms την ημέρα.
«Θέλουμε να συνδυάσουμε τον χρονικό περιορισμό και την αποστολή στο 13033 ώστε να αναφέρεται η ώρα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 o Στέλιος Πέτσας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθούν χρονικοί περιορισμοί στις μετακινήσεις λόγω κορονοϊού, ώστε ο πολίτης «να βγαίνει 1-2 φορές, να συνδυάζει τις μετακινήσεις του, να είναι σύντομες».
Συμπλήρωσε, δε, πως η απαγόρευση κυκλοφορίας που τέθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης εξετάζεται ως μέτρο και για άλλες πόλεις όπου παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου