Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 - 2021

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς
Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021.

      Σας ενημερώνουμε ότι στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων) εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Σχολείων (Γυμνασίων).
      Για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς- κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 4 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00 υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους.
      Για το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς, οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να στείλετε την αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:
Την αίτηση μπορείτε να βρείτε εδώ:


Επίσης μπορείτε να κάνετε λήψη της εγκυκλίου κάνοντας κλικ εδώ:


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, θα απευθύνεστε τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς.

  Πληροφορίες: Βαρβάρα Μπελερή, Διευθύντρια
  Τηλ.: 2467028605

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου