Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Ζ. Τζηκαλάγιας: Πρόταση για παράταση ενίσχυσης των γουνεργατών με το μέτρο στήριξης των 800 ευρώ μέχρι 15 Ιουνίου


Αξιότιμε Κε Υπουργέ
Ο κλάδος της γουνοποιΐας έδινε μέχρι πρόσφατα το 60% του εισοδήματος του Νομού (παλαιότερα ξεπερνούσε το 70%). Η πανδημία που έπληξε την υφήλιο σχεδόν ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕ την παραγωγική δραστηριότητα. Φέτος ακυρώθηκαν οι εκθέσεις γούνας και οι δημοπρασίες γουνοδερμάτων.
Ο τουρισμός θα υποστεί μεγάλη καθίζηση, επομένως οι πωλήσεις σε όσα εκ των 300 καταστημάτων λιανικής πώλησης στους τουριστικούς προορισμούς ανοίξουν, αβέβαιες. Για αυτούς τους λόγους νέες παραγγελίες δεν έγιναν και όπως αντιλαμβάνεσθε το άνοιγμα των περισσοτέρων παραγωγικών επιχειρήσεων και επανόδου των εργαζομένων στην εργασία τους ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης. Συμμεριζόμενος την εκφρασθείσα σε εσάς αγωνία των γουνοποιών και γουνεργατών, ΣΑΣ ΖΗΤΩ την παράταση της ενίσχυσης των γουνεργατών με το ποσό των 800€ τουλάχιστον μέχρι 15/6/2020.

Ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου