Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ: ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ-ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΛΑΙΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, βουνό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ανάπτυξης και σωτηρίας του Νομού μας για τον οποίο ομιλώ και αγωνίζομαι χρόνια, προχωρά. Για να έχουμε τουλάχιστον 2 πτήσεις καθημερινά για την Αθήνα, μαζί με την σήραγγα της Κλεισούρας που δημοπρατείται, πρέπει να ανοίξει η συνοριακή διάβαση στο Λαιμό των Πρεσπών. 
Πιστεύω πως είμαστε κοντάστην πολιτική απόφαση που θα ανοίξει δρόμο σε μία μεγάλη τουριστική αγορά, αυτήν της Αχρίδας. Βρεθήκαμε εκεί στα σύνορα με ένα φίλο, τον Γρηγόρη Τσάμη. Έναν άνθρωπο δημιουργικό και φιλοπρόοδο, πρωτοπόρο στην ανάπτυξη του τουρισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος στον τόπο μας. Ατενίσαμε τον Λαιμό, τον Άγιο Γερμανό και τις Λίμνες των Πρεσπών από ψηλά. Φθάσαμε μέχρι την εγκαταλειμμένη προστατευτική μπάρα των συνόρων. Πανέμορφος τόπος που μπορεί να αποτελέσει γέφυρα φιλίας και ανάπτυξης των δύο λαών, με αμοιβαία οικονομικά οφέλη. Η Αχρίδα απέχει 15 λεπτά από τα σύνορα. Άς προχωρήσουμε και ας μετατρέψουμε τα βήματα που έχουν γίνει έως τώρα σε ΑΛΜΑΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου