Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Θα λειτουργήσει ξανά η Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, περιλαμβάνονται οι Σοφια Μπαρακη, Σωτήρης Μάνθος, Eva Konstantinidou και Ioannis-Konstantinos Tsakiridis, υπαίθριες δραστηριότητες
Οι πολίτες της Καστοριάς και οι μουσικοί της, εκφράζουν τις ανησυχίες τους σχετικά με την συνέχιση  λειτουργίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς καθώς η λήξη της σύμβασης του Μαέστρου  τον περασμένο Οκτώβριο του 2019 και η μη ανανέωσή της ως σήμερα, δημιουργεί ερωτηματικά αν θα συνεχίσει να υφίσταται αυτή η δομή.
 «Θα λειτουργήσει ξανά η Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς; Και αν ναι, πότε;»


"Μετά από δημοσιεύματα που έχουν ως σκοπό να πλήξουν τη λειτουργία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς, ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και γίνονται ενέργειες για τη λειτουργία της, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ο Δήμος Καστοριάς θεωρεί αναγκαία τη λειτουργία της Φιλαρμονικής στο ύψος που της αρμόζει και το νομικό πλαίσιο που πρέπει να λειτουργεί, χωρίς παθογένειες του παρελθόντος με τα διάφορα χρέη και τις ασάφειες. Μία Φιλαρμονική με έδρα στο Ωδείο Καστοριάς και μουσικούς με τις απαιτούμενες προκηρύξεις."

Τα μόνα Δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί του Δελτίου Τύπου του Δήμου Καστοριάς

11 Φεβρουαρίου 2020

Φεβρουαρίου 2020

29 Ιανουαρίου 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου