Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Απολογισμός κυβερνητικών ενεργειών της ΝΔ και του βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας αυτούς τους 10 μήνες της νέας του βουλευτικής θητείας στις επάλξεις της Κυβέρνησης για την επανόρθωση αλλά και ισχυροποίηση της Ελλάδας, έδωσε και δίνει καθημερινά πολλές μάχες για να προωθήσει και προασπίσει τα δίκαια και συμφέροντα της ΠΕ Καστοριάς. Συνοπτικά και χωρίς να πλεονεκτεί στον λόγο θέλησε να ενημερώσει τους πολίτες της Καστοριάς για μερικά πολύ σημαντικά ζητήματα που έχουν δρομολογηθεί  να γίνουν και θα δώσουν νέα αναπτυξιακή ώθηση στην κοινωνία και την οικονομία της Καστοριάς.

Δέκα μήνες στην διακυβέρνηση της Ελλάδος αφήνοντας στην άκρη «τα μικρά και τις μικρότητες» δρομολογήσαμε κατά σειρά προτεραιότητας και κυρίως σπουδαιότητας, γι’ αυτό με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε και υπενθυμίζουμε:

1) ξεκινά η κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας, ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα του Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια από την αρχή της πολιτικής του πορείας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έπεισε με επιχειρήματα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντησή τους. Αυτός έδωσε τις κατευθύνσεις για την υλοποίηση προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό πλέον τον ολοκληρωμένο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ που περιλαμβάνει ταυτόχρονα, α) την αναβάθμιση του Αεροδρομίου Δ. Μακεδονίας-Καστοριάς (στόχος 2 πτήσεις κάθε μέρα για Αθήνα) και β) το άνοιγμα της συνοριακής διάβασης στο Λαιμό Πρεσπών.

2) το φυσικό αέριο το αργότερο σε 3 χρόνια θα βρίσκεται στις εισόδους των σπιτιών μας. Ο Βουλευτής από την άνοιξη του 2018 ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ αποκαλύπτοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η Περιφερειακή Αρχή είχαν εκτός σχεδίων TAP την περιοχή μας,

3) διατηρούμε και στηρίζουμε το Πανεπιστήμιο (παραμένουν 4 τμήματα - 660 εισακτέοι) και 4) για τον στρατό μας μετά πολλά χρόνια συνεχούς μείωσης, ΕΡΧΕΤΑΙ σύντομα με το νέο δόγμα των ενόπλων δυνάμεων η ΕΝΙΣΧΥΣΗ της παρουσίας του στα βορειοδυτικά σύνορα, άρα και στο νομό μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υποστήριξη της γούνας, της προβολής και ανάδειξης του τουρισμού. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας στεκάμενοι δίπλα στους αγρότες μας, ιδιαίτερα τους νέους. Καθοριστικό παράγοντα προς αυτό θα αποτελέσει η συνέχιση και ολοκλήρωση των φραγμάτων και συνοδών αρδευτικών τους έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου