Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Έκτακτη επίσκεψη στον Γράμμο για τη λεηλασία του “λουλουδιού του Δαρβίνου”


Επίσκεψη του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη στον Γράμμο, συνοδευόμενου από τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο, τον νέο εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας  Γρηγόρη Γρηγοριάδη, και τον δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλου

Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε:Από την επίσκεψη σε ένα από τα πιο ορεινά χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, τη Γράμμουστα Καστοριάς. Σκαρφαλωμένη στα 1500 μ. υψόμετρο, στους πρόποδες της κορυφογραμμής του Γράμμου, κάθε χρόνο την περίοδο αυτή, γίνεται αντικείμενο έριδος από κατοίκους της γειτονικής Αλβανίας, για ένα πολύτιμο “θησαυρό”.
Ένα πανέμορφο αγριολούλουδο με λεπτή γλυκιά γεύση και σημαντικές φαρμακευτικές ιδιότητες, η πριμούλα, είναι η πολύφερνη νύφη που επιθυμούν να οικειοποιηθούν παρανόμως οι γείτονες μας. Όμως η συνεχής και άγρυπνη παρουσία των αστυνομικών μας αν και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες καθώς και το κλιμάκιο του Στρατού, αποκαθιστούν την τάξη και τη νομιμότητα σε όποιον επιχειρεί να τη διαταράξει.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για το ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τους αστυνομικούς της Περιφέρειας μας και ιδιαίτερα της ΠΕ Καστοριάς για τις επιτυχίες που είχαν τις τελευταίες ημέρες, με τη σύλληψη λαθροεισβολέων στη χώρα μας από τα δύσβατα ορεινά περάσματα του Γράμμου για να συλλέξουν παράνομως το σπάνιο αυτό φυτό.

Σε κάθε περίπτωση οι γείτονες μας οφείλουν να σέβονται την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Επιδιώκοντας τη συνεργασία μαζί τους, μπορούμε να ξεπεράσουμε τυχόν προκλήσεις, με κοινές δράσεις για συστηματική καλλιέργεια του φυτού αυτού στο φυσικό βιότοπο του και περαιτέρω αξιοποίηση του, προς όφελος των δύο χωρών, των όμορων Περιφερειών και των κατοίκων τους.


Πηγή: mpetskas.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου