Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ήρθε για να μείνει η τηλεργασία στο Δημόσιο

Εργασία από το σπίτι
Το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι θα αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες διοικητικών υπαλλήλων και δεν πρόκειται να συνδυαστεί με μειώσεις μισθών.Το καλό αποτέλεσμα στο υποχρεωτικό πείραμα της τηλεργασίας λόγω κορονοϊού οδηγεί στη μόνιμη θεσμοθέτησή της, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της δημόσιας διοίκησης. Το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι θα αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες διοικητικών υπαλλήλων και δεν πρόκειται να συνδυαστεί με μειώσεις μισθών ή απώλεια θέσεων εργασίας.
Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο. Η τηλεργασία, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, θα θεσμοθετηθεί μόνιμα για δημοσίους υπαλλήλους που ασκούν διοικητικά καθήκοντα, για κάποιες μέρες του έτους και με δικλείδες ασφαλείας. Το ποσοστό υποχρεωτικής τηλεργασίας στο Δημόσιο θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες του κάθε φορέα.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου