Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Στήριξη στον πρωτογενή αγροκτηνοτροφικό τομέα για να κρατηθεί ο τόπος μας οικονομικά όρθιος


Ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας πανταχού παρών! διατυπώνει τις σκέψεις και αγωνίες του για τον τόπο μας, παρακινώντας αλλά και θέτοντας ρεαλιστικά άμεσους στόχους, απτούς και υλοποιήσιμους. Αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας με έμφαση στις βιολογικές μεθόδους παραγωγής το κλειδί για την ενίσχυση της τοπικής καστοριανής οικονομίας.
Ο ίδιος σήμερα διατύπωσε τα εξής στον λογαριασμό του στο Facebook για το εν λόγω θέμα: «Ένα μήνα μετά επέστρεψα στο αγρόκτημα Τσόπρα. Αυτή τη φορά έχοντας μαζί μου τον γιο μου Άγι και τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη μου πλέον Γιώργο. Τηρώντας εξυπακούεται τους κανόνες προστασίας της υγείας που συστήνονται από την πολιτεία. Η εικόνα τελείως διαφορετική, όλα τα φυτά έχουν αναπτύξει το φύλλωμά τους. Αυτό που αργότερα θα δώσει το άνθος και στη συνέχεια θα γίνει ο πολύτιμος καρπός. Είναι κυβερνητική απόφαση αλλά και απόλυτη προσωπική μου πεποίθηση. Για αυτό και ΕΠΙΜΕΝΩ να στηρίζω τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και ιδιαίτερα αυτόν που βασίζεται σε βιολογικές μεθόδους παραγωγής. Και αυτό το μήνυμα πρέπει κυρίως να το περάσουμε στα παιδιά μας, στη νέα γενιά της πατρίδος μας. Η γη μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά για να κρατηθούμε όρθιοι»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου