Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν μαζί με τα δημοτικά σχολεία

Οι παιδικοί σταθμοί ανοίγουν μαζί με τα δημοτικά σχολεία
Εφόσον ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία τότε θα ανοίξουν ταυτόχτονα και οι παιδικοί σταθμοί ενημέρωση ο Στέλιος Πέτσας
Το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών μαζί με τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία εφόσον παρθεί η σχετική απόφαση ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Μαζί με τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν και οι παιδικοί, αλλά και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Πρόσθεσε δε, πως αυτό θα συμβεί εφόσον ληφθεί η σχετική απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, για την οποία αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένει τις εισηγήσεις των ειδικών για να αποφασίσει σε συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία το άνοιγμα και των υπολοίπων βαθμίδων μόρφωσης.

Την επόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ και τα Κέντρα Διημέρευσης ΑμεΑ, ανακοίνωσε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου