Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ζήσης Τζηκαλάγιας για φράγμα Νεστορίου: "θέλουμε το έργο να εκτελεσθεί ΓΡΗΓΟΡΑ και ΣΩΣΤΑ"

Ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας με αφορμή την πρόσφατη ενδιαφέρουσα ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τονίζει λακωνικά την εμβέλεια των κυβερνητικών δράσεων που έχουν δρομολογηθεί, οι οποίες θα έχουν σημαντικά αναπτυξιακά αποτελέσματα για την ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Σημαντική η ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την συμμετοχή του αρμόδιου Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κ.Σκρέκα για το φράγμα του Νεστορίου. Οι προσδοκίες που διασφαλίσθηκαν για την γρήγορη επανέναρξη των εργασιών βάσιμες. Πιστεύουμε πως θα υπερκεράσουν τις αμφιβολίες που δημιουργούνται λόγω α) της επανεξέτασης της αίτησης συμμετοχής της ίδιας εταιρείας και β) της συμπληρωματικής μελέτης που απαιτείται λόγω της φερόμενης αλλαγής των υδρολογικών δεδομένων. Εμείς θέλουμε το έργο να εκτελεσθεί ΓΡΗΓΟΡΑ και ΣΩΣΤΑ.

Παραμένουμε αισιόδοξοι γιατί μέσα σε αυτήν την τετραετία εξασφαλίσαμε με μεθοδική δουλειά:   α) την έναρξη και ολοκλήρωση της κατασκευής της σήραγγας της Κλεισούρας-αναβάθμιση του αεροδρομίου, β) την έλευση του φυσικού αερίου και γ) την ενίσχυση της παρουσίας του στρατού στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου