Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Νέες σημαντικές επαφές Ζήση Τζηκαλάγια για θέματα της Καστοριάς με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονδίας Γ. Κασαπίδη

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Ζήσης Τζηκαλάγιας, εσωτερικός χώρος
Οι συνεχής επαφές του Βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια με φορείς και κυβερνητικούς παράγοντες, μόνο αισιοδοξία μπορεί να δημιουργεί στους Καστοριανούς που βλέπουν σε καθημερινή βάση την πληθωρική του πολιτική ατζέντα με σημαντικά θέματα της Καστοριάς.
Σειρά είχε η επαφή με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη, η οποία υπήρξε δημιουργική θέτοντας τις βάσεις για νέες ενέργειες και παρεμβάσεις που τόσο ανάγκη έχει ο τόπο μας. Θέματα: Αναδασμοί, φράγμα Ασπροκλησιάς, κατασκευή οδοποιίας διασύνδεσης με ΠΕ Φλώρινας, Ξενία Καστοριάς και Αρχοντικό Σαπουντζή, συντήρηση-αξιοποίηση εξεδρών σταδίου Καστοριάς και Κλειστού Γυμναστηρίου κα.


Ωφέλιμη συνάντηση είχε ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζ. Τζηκαλάγιας με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδη στο γραφείο του στην Κοζάνη.

Εκτός από όλα τα πασίγνωστα θέματα, ο Βουλευτής έθεσε στη συζήτηση και όσα δεν αναφέρονται τελευταία, αλλά κατά την κρίση του χρήζουν προτεραιότητας όπως:

α) ολοκλήρωση η έναρξη όλων των αναδασμών χρησιμοποιώντας τα μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς που υπάρχουν και δεν αξιοποιούνται

β) προώθηση του φράγματος της Ασπροκλησιάς, απαραίτητου για τους πολλούς εργατικούς κατοίκους της που εξακολουθούν να παράγουν

γ) κατασκευή της οδοποιΐας διασύνδεσης με τον Νομό Φλώρινας
1)από τον Μελά και
2) από Πολυκέρασο-Νυμφαίο

δ) Ξενία Καστοριάς και Αρχοντικό Σαπουντζή

ε) συντήρηση-αξιοποίηση εξεδρών σταδίου Καστοριάς και Κλειστού Γυμναστηρίου. 

Επιστέγασμα της άριστης φιλικής σχέσης και στενής συνεργασίας των δύο ανδρών αποτέλεσε η αναφορά και αναγνώριση από τον Περιφερειάρχη πως όταν προ 10ετίας ήταν Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ και ζήτησε προτάσεις,μόνον ο Βουλευτής Καστοριάς είχε ανταποκριθεί να καταγράψει όλες τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις για το που βρίσκονται, εάν συνδέονται με άσφαλτο με τον κύριο δρόμο και εάν διαθέτουν ύδρευση και ηλεκτροδότηση. Έτσι με ενέργειες του Περιφερειάρχη ξεκινά άμεσα το έργο ώστε όλες οι σταβλικές μονάδες να έχουν τα λίαν αναγκαία, δρόμο, ρεύμα και νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου