Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ!!! Διέλυσαν την Φιλαρμονική με την αδιαφορία τους και όμως βγαίνουν και μιλάνε!!! Τοποθέτηση Ζησόπουλου για γέλια...

Ζησόπουλος για αρχιμουσικό: «Οι παχιές αγελάδες τελείωσαν ...

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!
Παρόλο που στους μήνες διοίκησής τους διέλυσαν με την αδιαφορία τους την Φιλαρμονική βγαίνουν και μιλάνε

Ο κ. Μιχάλης Ζησόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συνδιασμού του Γ. Πετκανά και μέλος στο 10μελές ΔΣ του Νομικού Προσώπου που είναι υπεύθιυνο για την Φιλαρμονική

Εδώ είναι η σημερινή συνέντευξή του στην δημοσιογραφική εκπομπή με τον Αντώνη Παραρά στον ALPHA FM 94.7: ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ


Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ioannis-Konstantinos Tsakiridis, στέκεται, καπέλο και υπαίθριες δραστηριότητες

Κοιτάξτε τώρα που πήραν φόρα οι άνθρωποι και θα μας βγουν και απο πάνω.


Βγήκε και μίλησε ο κ. Μιχάλης Ζησοπουλος μέλος ΔΣ του Νομικού Προσώπου να κατηγορήσει την προηγούμενη δημοτική αρχή που άφησαν απλήρωτo μεγάλο μέρος της σύμβασής μου. Οκ κατανοητό ως ένα σημείο.

Απο εκεί και πέρα ο κ. Ζησόπουλος και το υπόλοιπο νέο ΔΣ του Νομικού Προσώπου τι έκαναν για την Φιλαρμονική από το Σεπτέμβριο του 2019 που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους; ΤΙΠΟΤΑ
Ποιες οι αποφάσεις τους για την συνέχιση της λειτουργίας της Φιλαρμονικής; ΚΑΜΙΑ
Ζήτησαν χρήματα από τον Δήμο Καστοριάς για μουσικά όργανα και εξοπλισμό; ΟΧΙ
Ζήτησαν χώρο για τα μαθήματα; ΟΧΙ (ίσως τώρα τελευταία)

Zήτησαν χρήματα για την ολική αποπληρωμή των παλαιών ανεξόφλητων υπηρεσιών που προσέφερα στην Φιλαρμονική; ΟΧΙ (Προφανώς το τελευταίο χρονικό διάστημα)

Κάνανε διαδικασίες για νέα προκήρυξη; ΟΧΙ (Προφανώς θα κάνουν τώρα που διαλύθηκε η φιλαρμονική)

Περάσανε 10 μήνες απο τον καιρό που αναλάβανε και δεν κάνανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Το απόλυτο μηδέν. Αλλά παρόλο αυτά τα ξέρουν όλα και μιλάνε!!!

Μιλάνε για παχιές αγελάδες, χωρίς όμως να αναφέρουν ότι με τα χρήματα αυτού του είδους τις σύμβασης δηλ. δημόσιου έργου, και όχι με ΙΚΑ που θα ήταν το σωστό και πιο οικονομικό που δεν δρομολογήσανε να κάνουν, το συνολικό ποσό της σύμβασης υπόκειται σε φορολόγηση 53% (24% ΦΠΑ + 29% Φόρος Εταιρειών) και καθαρά ποσά αμοιβής των 830‎€ το μήνα του μαέστρου αλλά δεν μιλάνε για τις 6-7 προϊσταμένες που συντηρούν στο Νομικό Πρόσωπο με παχυλούς μισθούς 1500€ το μήνα με επιδόματα αλλά και για τα έξοδα συντήρησης μια υπηρεσίας με πολλά έξοδα αντί να την συγχωνεύσουν στον Δήμο Καστοριάς και να γλυτώσουν τουλάχιστον 150.000 το χρόνο. Όμως δεν το κάνουν

Παρόλο αυτά τα άτομα έχουν θράσος και μιλάνε.
Ζορίζονται που φθάσαμε σε αυτά τα χάλια και η ευθύνη είναι δική τους. Η αδιαφορία και ο κακός χειρισμός του θέματος της Φιλαρμονικής.
Απασχολήθηκα εν γνώσει τους 3 μήνες διδάσκοντας δωρεάν στους μαθητές μου χωρίς να υπάρχει σύμβαση και αφήνοντάς με ακάλυπτο, χωρίς να μου ζητήσουν τα όργανα και τις στολές για να κάνουν την δουλειά τους. Παρελάσεις, Χριστούγεννα η Φιλαρμονική έπαιζε και τα μαθήματα συνεχιζόταν σε καθημερινή βάση γιατί η Φιλαρμονική δεν αποτελείται από επαγγελματίες μουσικούς. Όλοι μαθητευόμενοι είναι. Και όχι μόνο αυτό. Την περίοδο των Χριστουγέννων εφ' όσον έπαιξε η Φιλαρμονική και προβλήθηκε ο Δήμος Καστοριάς, έπαιρναν αποφάσεις εκ των υστέρων στο Νομικό Πρόσωπο για να μην πληρωθώ τις εκδηλώσεις που οργάνωσα την Φιλαρμονική για να παίξει.

Αλλά αυτά ο κ. Ζησόπουλος δεν βγήκε να τα πει. Δεν τον έπαιρνε... τζάμπα μάγκας και αυτός....

Το μόνο που ξέρουν είναι να πετάνε ένα νούμερο 19000€, χωρίς να εξηγούν ότι αυτός που θα πάρει τα χρήματα αυτά με βάση την σύμβαση παροχης υπηρεσιών θα του μείνουν τα μισά.

Και στο κάτω κάτω της γραφής όταν ζητάς μαέστρο διευθυντή για να σου κάνει Φιλαρμονική πρέπει να τον πληρώσεις όσο πρέπει από τον νόμο βάση των πτυχίων του και της θέσης του. Η θέση του μαέστρου δεν είναι θέση μπακάλη να παζαρεύεις πόσα πρέπει να πληρωθεί. Απαιτεί πολύχρονες σπουδές και πολλές γνώσεις Αν είσαι τζαμπατζής και σαν Δήμος δεν θέλεις να πληρώσεις αυτά που πρέπει  για την Φιλαρμονική μην την κάνεις και πάρε όργανα από τα Ραγκουτσάρια να παίζουν στις εκδηλώσεις του Δήμου. 

Ωστόσο, κανείς δεν ανέφερε από τον Δήμο, ότι η Φιλαρμονική είναι ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με τάξεις, με μαθήματα, με μαθητές, με θεωρία και πρακτική οργανοχρησία αλλά και ΟΡΧΗΣΤΡΑ. Δεν μας είπαν το όραμά τους και πως θα γίνει η Φιλαρμονική καλύτερη. Μόνο στο χρήμα εστιάστηκαν. Αυτή είναι η παιδεία τους δυστυχώς.

Τέλος, επειδή ο κ. Ζησόπουλος ανέφερε ότι εκφράστηκα υποτιμητικά για τις καθαρίστριες δεν ισχύει κάτι τέτοιο απλά προσομοίωσα με βάση τον μισθό που θέλουν να δώσουν για την θέση του μαέστρου. Και με βάση την δημόσια ομολογία Ρήμου ο καθαρός μισθός υπολογίζω ότι θα είναι πολύ πιο κάτω από τον μισθό των καθαριστριών αλλά ακόμα και των ασκούμενων φοιτητών που κάνουν την πρακτική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου