Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Άμεση παρέμβαση του βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια για εσφαλμένες ειδησεογραφικές αναφορές περί Κορωναϊού στη Καστοριάς


Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ζήσης Τζηκαλάγιας, κάθεται και κουστούμι
Ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας λαμβάνοντας γνώση για το περιστατικό σχετικά με την εσφαλμένη μετάδοση είδησης από τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας ΣΚΑΙ, περί κρούσματος Κορωναιού στη Καστοριά, άμεσα έδρασε κάνοντας δυναμική παρέμβαση στους υπεύθυνους αρμοδίους προς αποκατάσταση της αλήθειας και την ορθή πληροφόρηση των πολιτών


Ωστόσο ο ίδιο σημείωσε τα εξής: «Θα ήθελα να συστήσω σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες αυτού του τόπου να διατηρούν την ψυχραιμία τους και να αναλογιστούν ότι ποτέ ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος μιας και μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σε όλη την διάρκεια της πολιτικής-επιστημονικής μου πορείας αναλογίζομαι πάντα την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ (άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κρίση του κορωνοϊού δεν μας έχει αφήσει και είναι επιστημονικά και μαθηματικά βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε εμφάνιση κρουσμάτων σε όλη την επικράτεια), είναι σώφρον και συνετό να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους μέχρις ότου έχουμε περισσότερα στοιχεία και δεδομένα για την εν λόγω κατάσταση!
Έτσι ,λοιπόν για άλλη μια φορά, όπως έπραξα από την αρχή της πανδημίας και σε όλο αυτό το διάστημα, πρέπει να πορευτούμε με σοβαρότητα, σύνεση και ψυχραιμία για να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.
Είμαστε ασφαλείς, είμαστε ασφαλής προορισμός αλλά πρέπει να επαγρυπνούμε.

Υ.Γ. Για το εν λόγω περιστατικό εχθές το βράδυ είχα επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να ενημερωθώ και σήμερα είχα επικοινωνία με τον σταθμό ΣΚΑΙ, έτσι ώστε να ανασκευαστεί η είδηση μιας και η πληροφορία δεν είναι ΑΚΡΙΒΗΣ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου