Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ανακαινίστηκε η έδρα της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με παρέμβαση του Δήμου


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Έπειτα από μία ριζική ανακαίνιση ο χώρος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τη φιλαρμονική ορχήστρα
 

Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Σάκης Παπαθανασίου σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου αυτού αναφέρει: 


“Η ριζική ανακαίνιση των χωρών επετεύχθη μετα από μια μακρά διαδικασία σε συνεργασία με τον Δήμο ,τους αρμόδιους αντιδήμαρχους,δημοτικούς υπαλλήλους, προμηθευτές, εθελοντές, ανώνυμους και επώνυμους χορηγούς!

Η συνεισφορά όλων είναι πραγματικά σπουδαία. Ένα όραμα χρόνων για την εξασφάλιση νέων χώρων μελέτης ,δοκιμών και γενικά για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση επετεύχθη!

Η έννοια της λέξης πολιτισμός είναι πολυδιάστατη, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αντανακλάται πλέον και στις εγκαταστάσεις μας! Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους μουσικούς και μαθητές της!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Δήμαρχο κ. Γεωργιο Γκιώνη,τους αντιδημάρχους ,τον αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο και τους υπαλλήλους του Πνευματικού Κέντρου που κοινό όραμα όλων αποτελούσε ο εκσυγχρονισμός του χώρου του Πνευματικού Κέντρου!

Ευχή όλων μας να αποτελέσει τόπο συνάντησης, δημιουργίας και εξέλιξης της φιλαρμονικής ορχήστρας!”


Πηγή: atnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου