Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Ο φιλόμουσος δωρητής της Φιλαρμονικής Ζήσης Τζηκαλάγιας πριν ένα χρόνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο σημερινός Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας με την σύζυγό του, λαμβάνοντας το Βραβείο Φιλομουσίας από την Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς "Θωμάς Μανδακάσης"
Ένα χρόνο πριν ο συμπολίτης μας ιατρός κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, νυν Βουλευτής Καστοριάς, δώρισε ένα μουσικό όργανο τύπου τρομπέτας στην Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης»
 για την ενίσχυση του διδακτικού και καλλιτεχνικού της έργου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όταν δώρισε το μουσικό όργανο το έπραξε ως απλός πολίτης, χωρίς να έχει κάποιο δημόσιο αξίωμα επιδεικνύοντας και εκφράζοντας έμπρακτα τα φιλόμουσα συναισθήματά του για το δημόσιο καλλιτεχνικό έργο της Φιλαρμονικής που ανέλαβε η Ακαδημία.
 
Ένα χρόνο μετά θυμόμαστε την  ευγενή του πράξη και ευελπιστούμε να αποτελεσει παράδειγμα φιλομουσίας και αγάπης για την Καστοριά ευαισθητοποιώντας άλλους συμπολίτες μας και φορείς να συμβάλλουν όμοια στο έργο της Ακαδημίας όχι απλά για την στήριξή της, αλλά πλέον για την διάσωση του έργου της Φιλαρμονικής μας που κάποιοι την οδήγησαν σιωπηρά στην αναστολή της εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής της λειτουργίας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 17 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στη σκηνή και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου