Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

EKTAKTO: ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ - ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SVOURANEWS ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ


Χωρίς ντροπή και με μεγάλο θράσσος δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφία και δήλωση του μαέστρου κ. Τσακιρίδη από της 11 Σεπτεμβρίου 2019, για να τονώσουν το προφίλ του Δημάρχου κ. Κορεντσίδη, ύστερα από την κοινωνική κατακραυγή που υπέστει με την σύσσωμη αποχώρηση των μελών της Φιλαρμονικής και την ολική της διάλυση

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ SVOURANEWS.GR
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 
Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Ioannis-Konstantinos Tsakiridis, γυαλιά, κουστούμι και υπαίθριες δραστηριότητες

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ - ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ

1ον) Παρόλες τις πρόσφατες πολλαπλές δημόσιες τοποθετήσεις που έχω κάνει σχετικά με το ποσό της προηγούμενης σύμβασής μου δεν αναφέρεται το σωστό ποσό δηλ. ότι ήταν 18990,60€, που ομόφωνα 10 άτομα από όλες τις παρατάξεις στο ΔΣ του Νομικού Προσώπου μια φορά αποφάσισαν να μου κάνουν απευθείας ανάθεσης του έργου οργάνωσης της Φιλαρμονικής με παροχή υπηρεσιών τον Οκτώβριο του 2018.

2ον) Δεν εξέδωσα ποτέ επιταγές αλλά τιμολόγια παροχής υπηρεσιών με ΦΠΑ 24%.

3ον) Η σύμβαση για τα μαθήματα του Σχολείου της Φιλαρμονικής, δηλ. την διδασκαλία των μουσικών οργάνων έληξε στις 15 Οκτωβρίου 2019. Όμως πουθενά δεν αναφέρεται ότι η δημοτική αρχή με φρούδες υποσχέσεις με κράτησε να εργάζομαι τρεις μήνες χωρίς σύμβαση, κάτι το οποίο θα πρέπει στο εξής να αποδείξω στα αρμόδια δικαστήρια για να αποζημιωθώ και υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία (βέβαια υπάρχουν και δημόσιες ομολογίες ότι γνώριζαν ότι εγώ συνέχιζα να κάνω μαθήματα). Πουθενά δεν αναφέρεται αυτό στην ανάρτηση ή ότι είναι διατεθειμένοι οι υπεύθυνοι του Δήμου να διορθώσουν αυτή την αδικία και να με αποζημιώσουν.

4ον) Το νέο ΔΣ του Νομικού Πρόσωπο από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Σεπτέμβριο του 2019 ως σήμερα δεν πήρε ΚΑΜΙΑ ουσιαστική απόφαση σχετικά με την λειτουργία της Φιλαρμονικής. Ούτε για χώρο, ούτε για στολές, ούτε για εξοπλισμό, ούτε προκήρυξη για μαέστρο, ούτε ένταξε στον προϋπολογισμό του τις απαραίτητες πιστώσεις. Αλλά ούτε ο Δήμος Καστοριάς ένταξε τη λειτουργία της Φιλαρμονικής στον προϋπολογισμό του, ούτε για μουσικά όργανα και λοιπό απαραίτητο εξοπλισμό.

5ον) Αναφέρεται ότι σύντομα θα προκηρυχθεί θέση αρχιμουσικού-μαέστρου, όπου θα δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους μουσικούς;;; να συμμετέχουν στον διαγωνισμό;;;; Άκουσα καλά;;; και σε άλλους μουσικούς και όχι και σε άλλους αρχιμουσικούς-μαέστρους;;;;

6ον) Καμία αναφορά στο ποσό της μελλοντικής σύμβασης πέραν αυτή του προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθανάσιου Ρήμου στην εκπομπή του Χ. Νατσούλη δηλ. 7 ή 8000 μικτά.

7ον) Χρησιμοποιήθηκε τελείως ανήθικα στην ανάρτηση της ιστοσελίδας svouranews.gr παλιά μου φωτογραφία με τον Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019 (Αγιασμός του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς), όπου τότε δήλωσα ότι «είναι οραματιστής και συμπαραστάτης στο έργο της Φιλαρμονικής» θεωρώντας  εσφαλμένα ότι με τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις του το έργο της Φιλαρμονικής θα ενισχυόταν. Αυτό δεν ισχύει σήμερα, έχει αναιρεθεί εδώ και προ πολλού με την απραξία του, όμως δεν εμπόδισε τον διαχειριστή της ιστοσελίδας να το αναρτήσει.

ΤΕΛΟΣ. Η Φιλαρμονική έχει υποστεί τεράστια ζημιά. Δεν θα μπορέσει σύντομα να ξαναπαίξει σε εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς. Ούτε σε παρελάσεις, ούτε σε εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, ούτε και σε θρησκευτικές γιορτές. Πολλοί μουσικοί απεχώρησαν, άλλοι στεναχωρήθηκαν, άλλη έχασαν την καλή φόρμα και ψυχολογία που είχαν. Και αύριο να ξεκινήσουν τα μαθήματα για τουλάχιστον ένα χρόνο δεν θα είμαστε ενεργοί σε δημόσιες εμφανίσεις.

Ιωάννης-Κωνσταντίνος Τσακιρίδης
Αρχιμουσικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου