Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Κατερίνα Σπύρου: "Προτιμούν να αναζητήσουν εκ νέου μαέστρο με 300€ καθαρά μηνιαίως ενώ προεκλογικά ο Δήμαρχος έταζε Φιλαρμονική Κέρκυρας"


Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Κατερίνας Σπύρου, όπως αυτές διατυπώθηκαν σε δελτίο τύπου της με αφορμή την πραγματοποίηση του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου αναφερόμενη στην διάλυση της Φιλαρμονικής


το θέμα της Φιλαρμονικής αφορά όλους μας
«Πρόσφατα όλοι παρακολουθήσαμε από τα ΜΜΕ την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Πρόεδρο ΝΠΠΔ κ. Ρήμο Σάκη και στον καθηγητή-μαέστρο κ. Τσακιρίδη Ιωάννη, ο οποίος διηύθυνε την Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς»

«Η λύση της χρηματοδότησης που δώσαμε εμείς είναι η χρήση των περιβόητων επιδομάτων των προϊσταμένων του ΝΠΠΔ (προϊστάμενοι του εαυτού τους) αλλά οι ίδιοι προτιμούν να αναζητήσουν εκ νέου μαέστρο με 300€ καθαρά μηνιαίως, πράγμα ανέφικτο αφού βάσει νομοθεσίας ο μισθός του μαέστρου είναι προκαθορισμένος. Φυσικά ο Δήμαρχος στηρίζει τις απόψεις του Προέδρου, αν και προεκλογικά τους έταζε πως θα τους κάνει σαν την Φιλαρμονική της Κέρκυρας (υπάρχει και σχετικό βίντεο).»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου