Ζ. Τζηκαλάγιας: Θέρμανση και αντιπολίτευση

Δεν μπορούμε όμως να μην σταθούμε σήμερα στο θέμα της θέρμανσης και την για άλλη μια φορά διάψευση που αγγίζει τα όρια της γελοιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και της εκπροσώπου του στην Καστοριά. Για μέρες ξόδεψαν μελάνι, ταλαιπώρησαν συχνότητες ραδιοφώνων και συγκέντρωσαν

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ζήση Τζηκαλάγιας: ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ και ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ

Ένας χρόνος περίπου ολοκληρώνεται από την στιγμή που ο Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ανέλαβε τα καθήκοντά του διαδραματίζοντας σημαίνων ρόλο στα πολιτικά αναπτυξιακά δρώμενα της Καστοριάς. Καθημερινά αγωνίζεται, διεκδικεί, συγκρούεται. Και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα δικαιώνει… Ο ίδιος διατύπωσε τα εξής:


Πλησιάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις Εθνικές εκλογές η τοπική πολιτική μας ιστορία ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ:Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Βουλευτή τον Ζήση Τζηκαλάγια οραματίστηκε, δρομολόγησε και εξασφάλισε την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας και την έλευση του φυσικού αερίου στην Καστοριά. Με άλλα πρόσωπα στην κορυφή, αυτά θα ήσαν ακόμη όνειρα θερινής νυκτός. Αυτό πλέον ΚΑΝΕΙΣ εκτός και εντός των τειχών δεν μπορεί να το μειώσει η να το αμφισβητήσει. Μέσα στην τρέχουσα τετραετία τα δύο αυτά μεγάλα έργα-πνοή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. Προχωρώντας μπροστά και προσπερνώντας τους ουραγούς του χθες που βρίσκονται είτε μέσα είτε έξω από το κάστρο, προγραμματίζουμε την σωτηρία της Λίμνης με συνακόλουθο την ανάπτυξη του τουρισμού. Οι τρεις θητείες στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς προσδίδουν την απαιτούμενη εμπειρία και την γνώση για το ιστορικό των προηγηθεισών <μελετών> και των προσώπων που ασχολήθηκαν με την Λίμνη. Θα προσπεράσουμε την τεχνητή πολλές φορές κωλυσιεργία του < τίνος αρμοδιότητα είναι>. Θέλω να διαβεβαιώσω πως θα είναι ευπρόσδεκτος στη συζήτηση όποιος γνωρίζει και κυρίως θέλει ειλικρινά να βοηθήσει. Ο κατάλογος άνοιξε αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει. Στόχος μου μετά από γόνιμο διάλογο, το πόρισμα της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής με το κύρος που της προσδίδει να αποσταλεί στον Πρωθυπουργό. Αυτός γνωρίζει να εκτελεί έργα προσπερνώντας τους αναρμόδιους και πολλές φορές τους <επίτηδες..συναρμόδιους>. Γιατί ο Βουλευτής Καστοριάς και ο Πρωθυπουργός είναι θιασώτες του < βουλεύου μεν βραδέως, πράττειν δε ταχέως >. Γιατί το αύριο δεν μπορεί να περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου